BELGELER

Sizi Arayalım

Lütfen formu doldurunuz.İlgili departmanımız size geri dönüş yapacaktır. Teşekkür ederiz.



Müşteri geri dönüşleri 08:30 - 18:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

BAYİ SİSTEMİ

Haberler PAYLAŞ

Gençlik Konfederasyonu İl Başkanı Fatih Odabaşılar Oldu

9 Nisan 2015 Perşembe
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı’na Fatih Odabaşılar getirildi.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan kararla, İzmir İl Başkanlığı’na Fatih Odabaşılar’ın getirilmesine karar verildi. Başkan Maral, yaptığı açıklamada, "Fatih Odabaşılar, uzun zamandır Konfederasyonumuzun il başkan yardımcılığı görevini başarıyla yerine getirmiştir. Kendisi, İzmir’de 1982 yılında kurdukları yedek parça firmasının yönetim kurulu başkanıdır. Başarılı iş hayatının yanında, sosyal sorumluluk projelerinde görev almakta ve topluma hizmet etmektedir. Kendisine, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum" dedi.
Yeni İl Başkanı Fatih Odabaşılar ise açıklamasında, "Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı görevini yürütecek olmaktan dolayı onur duyuyorum. Geleceğimiz olan gençlere ve toplumumuza hizmet etmek için çalışacağız" diye konuştu.
09.04.2015 

Haberin Linki :http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/izmir-haberleri/genclik-konfederasyonu-il-baskani-fatih-odabasi_89753/
http://www.milliyet.com.tr/genclik-konfederasyonu-il-baskani-fatih-izmir-yerelhaber-721056/
 
Tüm Haberler