BELGELER

Sizi Arayalım

Lütfen formu doldurunuz.İlgili departmanımız size geri dönüş yapacaktır. Teşekkür ederiz.



Müşteri geri dönüşleri 08:30 - 18:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

BAYİ SİSTEMİ

Haberler PAYLAŞ

Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlediğimiz kan bağışı kampanyası

20 Şubat 2018 Salı

Altay Otomotiv çalışanları ve yöneticileri Afrin operasyonuna katkı sağlamak için Kızılay’a kan bağışında bulundu. Uzun zamandır sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istediklerini belirten Altay Otomotiv Genel Koordinatörü Kürşat Odabaşılar, “Şu anda Afrin operasyonu gündemde. Oradaki askerlerimize destek olmak amaçlı bu projeyi gerçekleştirdik. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımız da bu konuya duyarlı yaklaştı” dedi.

FARKLI PROJELER
Projeyi sosyal medya üzerinden duyurduklarını söyleyen Odabaşılar, “Projeye karar verdikten sonra Kızılay’ı aradık. Bize çok yardımcı oldular. Daha sonra sosyal medya hesaplarımız üzerinden duyurularımızı yaptık. Personellerimiz, müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla beraber yaklaşık 80 kişi sayısına ulaştık. Bu projeyle beraber belki diğer firmalara da öncü oluruz, onlar da böyle projelere imza atarlar diye düşündük. Belki verdiğimiz kan Afrin’deki askerlerimize ulaşmayacak ama bir katkı sunmak için kampanya düzenlemek istedik. Amacımız düzenli aralıklarla bunu devam ettirip buna benzer farklı projeler gerçekleştirmek” diye konuştu.

İSTİHDAM ÖNEMLİ
ALTAY Otomotiv’in 36 yıllık bir şirket olduğuna dikkat çeken Odabaşılar, “Şirketimiz 1982 yılında babam Mustafa Odabaşılar tarafından kuruldu. Şu anda 3 kardeş işletiyoruz. 85 çalışanımızla beraber dış ticaret işiyle uğraşıyoruz. Yurt içindeki bazı fabrikalardan bayiliklerimiz var. Yurt dışından ithalat yoluyla getirdiğimiz otomotiv yedek parça malzemelerini yurt içindeki bayilerimize satıyoruz. Lojistik merkezimizde 1500’e yakın bayiye hizmet veriyoruz. Ayrıca yurt dışına ihracat yapıyoruz. Uzak bölgelere sevkiyat konusunda problemler yaşandığı için müşteri memnuniyeti adına Türkiye’de şubeleşmiş lojistik merkezleri açma planlarımız var. İlk etapta İstanbul daha sonra Ankara, Adana, Erzurum gibi bölgelerde lojistik depolar açmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Tüm Haberler